Proljetna kampanja Uglešić poliklinike “Zaštitimo štitnjaču”

Velika proljetna akcija Uglešić Poliklinike – 30 % popusta na UZV štitnjače!

Poremećaj u radu štitnjače je drugi po redu endokrini problem po učestalosti, iza dijabetesa, i stoga je vrlo važno kontrolirati rad štitnjače. Za poremećaj rada te naše leptiraste, vratne žlijezde svakako bismo mogli okriviti stresan život, nepravilnu prehranu te promjene u radu hormona za vrijeme trudnoće ili menopauze. Zato ovaj poremećaj više i pogađa žene nego muškarce, iako je broj oboljelih muškaraca sve veći.

Naime, stručnjaci pretpostavljaju kako da će se svaka peta žena susresti s poremećajem štitnjače.

Osjećate umor, gubitak koncentracije, dobivate na tjelesnoj težini, ne spavate, usporen vam je metabolizam, otpada vam kosa? Morate na kontrolni pregled štitnjače? Imate čudnu izbočinu na vratu? Otežano gutate? Razdražljivi ste? Bezvoljni? Možda je u pitanju bolest štitnjače.

S obzirom na to da je proljetno vrijeme posebno vrijeme bujanja naših hormona Uglešić Poliklinika za vas je pripremila proljetnu kampanju znakovitog naziva “Zaštitimo štitnjaču”.

Od 01. 04. 2021. do 01. 05. 2021. svi naručeni pacijenti dobit će 30 % popusta na punu cijenu ultrazvuka štitnjače. Tako nećete platiti ultrazvuk 350 kn po regularnoj cijeni kao do sada, nego samo 245,00 kuna.

Ultrazvuk štitnjače u našoj Uglešić Poliklinici obavlja doc.dr.sc. Robert Tafra, dr.med. Specijalist otorinolaringologije s kirurgijom glave i vrata. Subspecijalist je audiologije i docent na medicinskom fakultetu u Splitu.

Tim Uglešić Poliklinike zna kako i spriječiti i liječiti!

Sve informacije na broj telefona 021/ 633 – 333.