Humanitarno / donacijski vikend “ORMAR POD BOROM” 

Ovog vikenda još jednom građanke i građani Splita imaju priliku pokazati humanost na djelu.

Uglešić poliklinika tradicionalno organizira humanitarnu akciju koja će biti i prilika za druženje i ugodan vikend, a sve s ciljem pomoći majci s djetetom kojoj je život oduzeo mnogo, a mi s malo možemo vratiti puno. Ovo je inicijativa koja se nastavlja na prethodne uspješne i postaje prilika spajanja Splićana s potrebitim sugrađanima.

Svaka nova akcija ima za cilj pokazati socijalnu osjetljivost grđana koji su proteklih dana nesebično donosili odjeću i predmete za buvaljk koji će se otvoriti ove subote, 1. lipnja u 12:00 i nastaviti sve do nedjelje do 18:00 sati. Svi koji posjete dvorište Uglešić poliklinike moći će odabrati odjevni predmet po cijeni koju sami odaberu, a uz doniranje, uživat će u delicijama vrhunskih kuhara i odbairu koktela.

Kao uvertira u vikend humanosti, ovog petka u 20:30 posjetitelji će uživati u koncertu glazbenika koji će izvesti neke od najpoznatijih pjesama hrvatske i svjetske glazbene scene. Ovim koncertom reći će se hvala i otvoriti humani ormar ispod bora u čijem će hladu jedna obitelj pronaći novu nadu.

Petak:
20:30h – gala koncert “VEČER POD ZVIJEZDAMA”
Maja Andrijolić, Branka Pleština Stanić, Đina Vučković, Kiara Generalić, Vladimir Garić & Ivan Perak
Voditeljica: Irena Perišić

Subota:
12:00h – otvaranje buvljaka / gastro i koktel cornera

Za vas kuhaju:
12:30h – Gorana Milaković
14:30h – Luka Veić & Ivan Palinić
17:00h – Helena Šepček
18:00h – zatvaranje

Nedjelja:
9,00h – otvaranje dječjeg buvljaka
11,00h – predstava za djecu “Hrvatski izumitelji” Gradskog kazališta mladih
12,00h – 18,00h – buvljak