U sklopu proljetne akcije “Zaštitimo štitnjaču” Uglešić poliklinike, došla je i Marijana Batinić

Proljetno vrijeme iziskuje buđenje iz „zimskog sna”, kako mentalno, tako i fizički. Svaka promjena našeg bioritma budi naše tijelo, stoga je od iznimne važnosti redovito kontrolirati rad štitnjače.

Uglešić poliklinika sada već tradicionalno misli na vaše zdravlje, te svako proljeće i jesen pokreće veliku akciju „ZAŠTITIMO ŠTITNJAČU”, i to tako da pristupačnim cijenama i velikim popustom u trajanju od mjesec dana motivira i žene, ali i muškarce na ultrazvuk i pregled štitnjače pod budnim okom i stručnim znanjem doc.dr.sc. Roberta Tafre dr.med. specijaliste otorinolaringologije s kirurgijom glave i vrata.

Naša poznata voditeljica Marijana Batinić uskršnje praznike je iskoristila za posjet rodnom kraju, svojoj obitelji i prijateljima, ali i za posjet Uglešić poliklinici upravo zbog kontrolnog UZV i pregleda štitnjače potpuno svjesna kako užurbani životni stil, stres i razna opterećenja nose svoje posljedice, te kako bi se briga o zdravlju, s godinama, trebala popeti visoko na ljestvici životnih prioriteta.

Ovoga puta akcija će trajati od 15.04.2023. do 15.05.2023. i to od čak 30 % popusta na uslugu:

UZV štitnjače = 50€ – 30% = 35€

Sve informacije i rezervacije termina možete dobiti na brojeve:
021/633333
098/343940

Uglešić poliklinika
Marina Držića 16
21000 Split