Umo neurofeedback

Umo neurofeedback sustav osmišljen je s ciljem da omogući jednostavnu integraciju neurofeedback usluge u  ustanove koje se već bave komplementarnim zdravstvenim uslugama.

Neurofeedback, desetljećima poznata i izuzetno moćna metoda samoregulacije moždane aktivnosti, koja se koristi za čitav niz indikacija, od ADHD-a, depresije, anksioznosti, ali i za unapređenja izvedbe zdravih ljudi, do nedavno je bila opterećena velikim ulaganjima u opremu i kompliciranom provedbom, zbog ćega nije u dovoljnoj mjeri bila dostupna široj poppulaciji. Nizom poslovnih i tehnoloških inovacija Umo neuroscience je omogućio pružateljima zdravstvenih usluga da brzo i jednostavnoa omoguće svojim korisnicima neurofeedback treninge ne vrhunskoj razini.

Zahvaljujući preglednom sučelju i jednostavnom načinu korištenja Umo korisnici mogu nurofeedback treninge upražnjavati u svom domu, uz stalni nadzor educiranih trenera.

Tisuće sati treninga koji su do sada odrađenih ili će tek biti odrađeni na Umo neurofeedback sustavu i inteligentno praćenje rezultata treninga omogućavaju Umo neurofeedback sustavu stalno unapređivanje protokola treninga kako bi korisnici do na što brži i jednostavniji način.došli do željenih rezultata.